Sustainable Refurbishment & Extension, Saltash

IMG_6645
IMG_6668
IMG_6641
IMG_6643
IMG_6635
Project Brief
Type: Refurbishment / Residential
Area (m2):
Budget: 
Features: 
 

The original house has been transformed into a unique sustainable modern residence, so much so that it is difficult to distinguish what is the existing property.  The new extensions wrap around the existing building improving thermal efficiency, heat loss, air tightness and the existing rooms benefit from natural light. The house now provides a large indoor/outdoor space allowing free flow and flexibility allowing users to engage with the fabulous panoramic views.

​

The building was constructed  as a design and build on an open book basis, the overall project came in well below the target price and was completed in time.

 

Awards:

Winner of LABC SW Best Extension or Alteration to an Existing Home 2014

 

“We were very pleased with the process and the outcome. What could have been a frightening and stressful process became an exciting and enjoyable adventure. What would we change? Nothing at all.  Happy and proud to show our home to any prospective client.”

Mr & Mrs Aughey & Vallis

Pin Board

Create a Board in Pinterest of all your favourite images from this website, then contact us to discuss your ideas.

 

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon