Sustainable Refurbishment & Extension, Saltash


2015 - Green Apple Awards - Gold Award for Regeneration/Renovation/Restoration
2014 - LABC SW Winner for Best Extension or Alteration to an Existing Home

Project Brief Type: Refurbishment / Residential Area (m2): Budget: Features:

The original house has been transformed into a unique sustainable modern residence, so much so that it is difficult to distinguish what is the existing property. The new extensions wrap around the existing building improving thermal efficiency, heat loss, air tightness and the existing rooms benefit from natural light. The house now provides a large indoor/outdoor space allowing free flow and flexibility allowing users to engage with the fabulous panoramic views. ​ The building was constructed as a design and build on an open book basis, the overall project came in well below the target price and was completed in time. “We were very pleased with the process and the outcome. What could have been a frightening and stressful process became an exciting and enjoyable adventure. What would we change? Nothing at all. Happy and proud to show our home to any prospective client.” Mr & Mrs Aughey & Vallis




Recent Posts

See All